Top 8 meest luxueuze eerste klas cabines

Slechts 5% van de wereldbevolking heeft ooit gereisd per vliegtuig, dus je kan jezelf gelukkig prijzen als je ooit eerder hebt gevlogen. Sommige passagiers nemen hun vliegreizen naar een heel ander niveau. Als je nieuwsgierig bent naar de eersteklas levensstijl of de frequent flyer die in stijl wil reizen, dan is dit de lijst voor jou!

(Afbeelding van: https://nordic.businessinsider.com/heres-what-its-like-qatar-airways-2017-1/ )

8 - Qatar Airways

De eerste plaats op onze luxe lijst is de eerste klas cabine van Qatar Airways! Op de onderstaande afbeelding is te zien hoe deze luchtvaartmaatschappij weliswaar onderaan onze lijst staat, maar vliegen in topklasse met Qatar Airways zal je zeker niet tegenstaan!

Eten: de airline biedt pre-select dineren aan, waardoor passagiers vooraf kunnen kiezen wat ze willen eten van het à la carte menu aan boord en de keuze verschilt per bestemming.

Extraatjes: bedstoelen, meer dan 4000 entertainmentopties op een 19 inch scherm, koptelefoon, een voorzieningenpakket en een grote tafel.

(Afbeelding van: https://www.flickr.com/photos/ch_h/3842383030)

7 - Cathay Pacific

Onze eerste klas cabine van Cathay Pacific claimt nummer 7 op onze lijst. Gerenommeerd om zijn lange afstand verbindingen door Hongkong! Een eerste klas vlucht met Cathay Pacific zal je waarschijnlijk verslaafd laten raken aan de fijnere dingen in het leven.

Eten: tijdens de vlucht kun je van de à-la-carte menu bestellen met Aziatische en internationale gerechten. Een gerechtje: Amerikaanse gegrilde black angus steak met portobello, asperges, ovengebakken aardappeltjes gegarneerd met Béarnaise saus of rode wijn jus.

Extraatjes: lakens van het beste katoen (Koningshuis praktijken..), organic katoen pyjama’s, Bose noise cancelling koptelefoon en gratis WiFi.

(Afbeelding van: https://upgradedpoints.com/best-ways-to-book-ana-first-class/)

6 - ANA All Nippon Airways

Op nummer 6 van onze lijst staat All Nippon Airways (ook bekend als ANA of Zennikkū.) Als de grootste Japanse luchtvaartmaatschappij heeft All Nippon Airways geïnvesteerd in de passagierservaring en het heeft zijn vruchten afgeworpen!

Eten: met heerlijk eten en wijn geselecteerd door een van de beste kenners ter wereld, zal deze luchtvaartmaatschappij je niet teleurstellen! Wat te bestellen: steak met ratatouille en kiwi miso-saus, geserveerd met tapenade met Gorgonzola

Extraatjes: 23-inch lcd-touchscreen, gratis WiFi, Samsonite-voorzieningen, lakens van biologisch katoen en een schuifdeur om van de cabine een afgelegen suite te maken.

(Afbeelding van: https://www.singaporeair.com/en_UK/us/flying-withus/cabins/first-class/)

5 - Singapore Airlines

Singapore als natie staat bekend om de luxe-ervaring waar te maken, dus het is geen verrassing dat Singapore Airlines plek nummer 5 op onze lijst met luxe heeft opgeëist!

Eten: reserveer tot op 24 uur voor je vlucht je culinaire maaltijd bereid door de beste chef-koks van Singapore Airlines.

Extraatjes: sfeerverlichting, extra brede stoelen, gratis WiFi, uitgebreid on board entertainment op een 24-inch televisie en volledige privacy.

(Afbeelding van: http://onemileatatime.boardingarea.com/2017/07/02/air-france-la-premiere-experience/ )

4 - Air France

Dan op nummer 4: Air France. Hun La Première cabine is een ervaring die je niet snel zal vergeten, vooral als je groot fan bent van de Franse cuisine.

Eten: met gerechten die zijn geselecteerd door gerenommeerde Franse sterrenchefs is dit een menu bedoeld om passagiers tevreden te stellen. Je kan zelfs je eigen maaltijd samenstellen met behulp van het gourmetmenu. Een lekker ossenhaasje geserveerd met bearnaisesaus, gebakken groenten en gestoomde nieuwe aardappelen (klinkt nog lekkerder in het Frans)?

Extraatjes: een bed van 180 cm lang, schoonheidsproducten, een hoogwaardige katoenen badjas, slippers en sokken, een tv-scherm met entertainmentsysteem en gratis WiFi.

 

(Afbeelding van: https://www.firstclass.com.au/lufthansa-first-class-review )

3 - Lufthansa

De eerste podiumpositie op nummer 3 op onze lijst is Lufthansa. Lufthansa is een van de grootste Europese luchtvaartmaatschappijen en maakt Lufthansa eigenlijk een kleine stap richting de eerste klas cabines. Gelukkig voor luxe reizigers zijn er nog steeds genoeg eersteklas tickets beschikbaar!

Eten: Franse delicatessen! Regionale smaken op internationale routes, heerlijk!

Extraatjes: gratis lounge-ervaring met douche, alles wat u kunt eten / drinken en een ruimte om een dutje te doen, naar het toestel gereden worden in een Porsche, privacy, gratis WiFi en een tv-scherm met entertainment.

(Afbeelding van: https://www.gotravelyourway.com/2014/01/08/review-emirates-airbus-a380-super-jumbo/)

2 - Emirates

Net niet aan de top staat Emirates. Een eersteklas ticket op deze vlucht biedt je luxe waarvan je niet eens wist dat je nodig had! Misschien zul je nooit meer van het normale leven kunnen genieten..

Eten: Enorme keuze aan wereldlijke gerechten. Zeg waar je trek in hebt en zij hebben het voor je. Bijvoorbeeld: mixed grill met lamskofte, kip tikka en gekruide kip met knoflook geserveerd met Parsi dal en navratan pulao.

Extraatjes: transfer naar het vliegtuig met een Mercedes S-klasse sedan (niet verkeerd!), volledig afgesloten privé suite, 32 inch tv met entertainment systeem, virtuele ramen voor passagiers die in het midden van het toestel zetten, volgepropte minibar en videochatten met de crew om eten te bestellen!

(Afbeelding van: https://www.pinterest.com/pin/356558495478286152/ )

1 - Etihad Airways

En dan op nummer 1: Etihad Airways met hun zogenoemde ‘Apartment’ cabine. Als er geen ramen in het toestel zaten, zou je waarschijnlijk niet eens doorhebben dat je in een vliegtuig zou zitten. Dit is de enige vlucht waarbij landen een teleurstelling is in plaats van een viering.

Eten: een inflight chef maakt je eten klaar zoals jij dat wilt, met opties om te mixen van al jouw favoriete gerechten! Bijvoorbeeld: kip met arancini, courgette, zwarte olijven, tomaat en botersaus.

Extraatjes: privé appartement, vier vierkante meter, persoonlijke butler, gratis wifi, douche met alle toebehoren, bed van 2 meter. grote stoel, een make up hoek met make-up en spiegel, gratis lounge kleding, badjas en een tv met entertainment systeem.

Wij dromen op dit moment om ooit een keer op deze manier per vliegtuig te kunnen reizen. Wie weet ooit in de toekomst!