Blog

Sinterklaas heeft het land verlaten en we laten de Kerstman weer toe in onze harten. De kerstboom mag weer in de woonkamer, de energierekening schiet weer omhoog, want de kerstverlichting mag niet ontbreken in het straatbeeld.
Flying home for Christmas! Vlieg jij dit jaar naar je vrienden of familie in het buitenland om Kerstmis te vieren? We zullen het niet rooskleuriger maken dan het is, want het kan nog eens vies tegenvallen.
De feestdagen zijn in zicht en dat betekent dat veel mensen vrije dagen hebben en op reis gaan om hun familie op te zoeken of lekker te ontspannen op vakantie. Maar helaas liggen vertragingen en annuleringen vooral met deze drukken tijden op de loer en daarom willen we dat je goed voorbereid op reis gaat. Het doel van vakantie is natuurlijk om je stressniveau omlaag te krijgen, niet omhoog!   ➜ Check direct gratis en vrijblijvend je vlucht   Verzorging bij een vertraagde vlucht Steeds meer reizigers zijn op de hoogte van hun passagiersrechten, maar weten lang niet de details van hun rechten.
Als er een broedplaats van stress in de wereld is, is het wel de luchthaven. En geef toe, ook jij kan er wat van als je op het punt staat het vliegtuig in te stappen.
Als je weet hoeveel tijd je hebt om een claim in te dienen voor je vertraagde, geannuleerde of overboekte vlucht, is het van belang deze mogelijkheid niet aan je voorbij te laten gaan! Vanaf de datum waarop de vertraging, annulering of overboeking plaatsvond, hebben passagiers een vastgestelde periode om hun claim in te dienen.
Zijn we bereid (veel) te betalen voor wifi aan boord?
De gedachte dat we een aantal uur niet onze berichtjes kunnen checken, om de 5 minuten onze Instagramfeed kunnen bekijken en dat de emails in onze inboxen maar opstapelen worden we toch een tikkeltje zenuwachtig van.