Vlucht vertraagd of geannuleerd? Claim compensatie!

Ontvang tot € 600,- per persoon voor uw vertraagde, geannuleerde en overboekte vlucht.

Vertraagde Ryanair-vlucht: claim je vergoeding

Ryanair is Europa's tweede grootste luchtvaartmaatschappij, die jaarlijks 130 miljoen passagiers vervoeren. De Ierse luchtvaartmaatschappij is in 1985 opgericht en heeft operationele bases op de luchthavens van Dublin en Londen Stansted.

In Europa is er een wetgeving actief die de rechten van de passagier worden beschermd. Slechts 15% van de Europese reizigers is op de hoogte van hun rechten en weten dus niet dat ze compensatie kunnen claimen wanneer hun vlucht vertraagd, geannuleerd of overboekt is. Hierdoor blijft er veel claimgeld in de zakken van de luchtvaartmaatschappij en worden passagiers onterecht behandeld.

Waarom Vlucht-vertraagd.nl?
Om deze reden is in 2010 Vlucht-vertraagd.nl opgericht om de gedupeerde passagiers te helpen. Bij het claimen van compensatie voor een vertraagde vlucht kan heel wat juridisch poespas komen. En wij helpen graag reizigers door dit oerwoud van passagiersrechten om de compensatie te verkrijgen waar zij recht op hebben. Wij werken op basis van no cure no pay, dus we vragen alleen een commissie van 25% van het totale claimbedrag als de claim daadwerkelijk wordt uitbetaald.


Het verkrijgen van compensatie bij vlucht vertraging met Ryanair

In onze 8 jaar ervaring in de luchtvaartindustrie en het claimen van compensatie bij luchtvaartmaatschappijen zijn we inmiddels bekend met de trucendoos van airlines en weten we hierop in te spelen om alsnog de compensatie te verkrijgen waar passagiers recht op hebben. Ook Ryanair heeft wat trucjes in haar mouw, om onder het uitkeren van compensatie uit te komen.

Buitengewone omstandigheden
Buitengewone omstandigheden geven geen recht op compensatie, omdat de luchtvaartmaatschappij niet verantwoordelijk kan worden gehouden voor de verloren tijd. Vaak schuilen airlines, en ook Ryanair, achter overmacht, omdat het voor passagiers lastig is dit te ontkrachten. Bij gebrek aan kennis laten de passagiers het bij de afwijzing, terwijl deze in veel gevallen onterecht is. Vlucht-vertraagd.nl kan hierbij helpen. Door onze database die we in de afgelopen 8 jaar hebben opgebouwd kunnen we de exacte omstandigheden van jouw vertraagde vlucht achterhalen en de luchtvaartmaatschappij aanvechten.

Cheques naar het verkeerde adres sturen
Wanneer Ryanair besluit uit te keren voor je vertraagde of geannuleerde vlucht doen zij dit vaak door middel van cheques. Het komt regelmatig voor dat wanneer Ryanair besluit om te compenseren dat ze de cheques bewust naar het verkeerde adres sturen zodat deze nooit aankomen bij de passagier en dus niet geïnd kunnen worden.

Niet in zee met claimbedrijven
Ryanair heeft in 2016 een voorwaarde in hun Algemene Voorwaarden toegevoegd waarin staat dat zij niet meer in zee gaan met claimbedrijven en alleen direct met de passagiers communiceren. Zij weigeren correspondentie met derde partijen. Iedere passagier heeft recht om hulp in te schakelen bij het verkrijgen van een compensatie als zij zelf niet weten wat ze moeten doen. Op basis hiervan neemt Vlucht-vertraagd.nl gewoon claims aan van Ryanair en we behalen nog steeds succes.

Op hoeveel compensatie heb ik recht bij een vertraging met mijn Ryanair-vlucht?

De hoogte van de compensatie waar je recht op hebt, is vastgelegd in de Europese Verordening en hangt samen met de bestemming van je vlucht. Het aantal kilometers van de vlucht zijn gekoppeld aan vaste bedragen:

Op hoeveel compensatie heb ik recht?
Lengte van de vlucht Vertraging bij aankomst Compensatie
Tot 1500 km Meer dan 3 uur €250,-
Tussen 1500 en 3500 km Meer dan 3 uur €400,-
Meer dan 3500 km Tussen 3 en 4 uur €300,-
Meer dan 3500 km Meer dan 4 uur €600,-

Tot op 2 jaar terug je claim voor je vertraagde vlucht indienen

De termijn waarbinnen je een claim kan indienen verschilt per land. In Nederland kun je tot op 2 jaar na de vlucht nog je claim indienen voor je vertraagde, geannuleerde of overboekte vlucht. Zo ook bij een vertraagde Ryanair-vlucht. Twijfel je of je wel recht hebt op compensatie? Check dan gratis en vrijblijvend je vlucht via onze claim calculator. Ontvang je een positief resultaat? Mooi! Dan kunnen we direct voor je aan de slag! Zo simpel is het.

Was je Ryanair-vlucht vertraagd, geannuleerd of overboekt?

Dit is wat je moet doen:
1. Bewaar een kopie van je e-ticket/boekingsbevestiging
2. Noteer je vluchtnummer en vluchtdatum
3. Probeer de reden voor je vertraging vast te stellen. Als er bijvoorbeeld een conflict is uitgebroken op je bestemming, dan heb je geen recht op compensatie, maar we zullen altijd uw claim valideren voordat we contact opnemen met Ryanair
4. Gebruik deze claim calculator om te zien hoeveel vergoeding je krijgt
 

Vragen? Neem contact met ons op!

Heb je na het lezen van deze informatie nog vragen? Neem gerust contact met ons op! Wij zien hier om jou te helpen. Je kunt ons bellen van maandag tot en vrijdag tussen 9:00 en 12:00 en van 14:00 tot 17:00 op +31 20 261 67 61 . Ook kan je ons een mailtje sturen met je al je vragen via info@vlucht-vertraagd.nl.

+31 20 261 67 61
Wij zijn telefonisch bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 12:00 en van 14:00 tot 17:00.

Onze service

  2151 Ervaringen van klanten
  • Direct gratis uw vlucht checken
  • Vandaag ingediend, morgen hulp
  • 98% van de rechtszaken gewonnen
  • Goed beoordeeld: 9.4 uit 10
  • Geen administratiekosten
  • Alleen betalen bij succes
  • Online support

Laat mij weten of ik in aanmerking kom voor compensatie

Green Claim in het nieuws


Financieel Dagblad
De Telegraaf
Kanniewaarzijn
Trouw
Algemeen Dagblad
Het Parool
BNR
Kassa
De Volkskrant
Hart van Nederland
Metro
NRC Next

Ervaringen van klanten

Bekijk alle ervaringen van klanten

Received compensation of flight delay 600 euro after GreenClaim commission. It took some time but in the end positive result. Very convenient service! Good luck!:)

Betrouwbaar en goed geregeld

Green Claim is a professional service provider and helped us win our case!

In december 2016 een enorme vertraging gehad naar Amerika. Green Claim ingeschakeld om stappen te ondernemen. Nu ruim een jaar later toch uiteindelijk onze claim ontvangen, dankzij het werk wat Green Claim voor ons verricht heeft. Alle complimenten naar Green Claim!!!

Zie vorige personen. Mooi hoe je het digitale dossier kunt aanvullen en/of raadplegen!

Een vlucht van Tuifly werd 24 u uitgesteld en via Green Claim hebben wij een compensatie teruggekregen van 1200 euro - 380 euro (kosten). Een correcte en snelle afhandeling

I'm really thankful to Green Claim, my claim was handled professional and I'm impressed how clear and easy the communication was as well as their website. Thanks to them getting my compensation was a stress free process.

Prima service geleverd. Netjes mijn geld teruggekregen. Dank!

I did not expect at all to get money back from that flight. But surprisingly I got an email with instructuions how to do it. As I thought it would no apply in this case, I ignored it. Then I got another email! I thought: Why not then? And I filled in all the papers and guess what? Money coming my way! Nice surprise and it covers part of my next flight! Thank you for insisting!

Vliegtickets claimservice communiceerde goed de stand van zaken over de claim die er was na annulering en vertraging van de vlucht die wij maakten! Ze hebben er voor moeten strijden, maar de claim is gehonoreerd! Hier is recht gedaan! Hartelijk Bedankt!

Hun aanpak is zeer duidelijk en ze houden je ook voldoende op de hoogte. Zelf hoe je eigenlijk niet veel te doen. Er worden geen extra kosten in rekening gebracht bij succes of verlies. Enkel nemen ze natuurlijk hun deel van het werk af van jou bedrag. Daarnaast mag je ze ook steeds mailen of bellen en helpen ze je zeer beleefd en vriendelijk verder. Zeer tevreden hierover en ze doen veel moeite voor jou en jij hoeft enkel wat geduld op te brengen.

Keurige en snelle succesvolle afhandeling. Wij werden ook tussentijds netjes geïnformeerd. Top !!!!

Ik ben zeer tevreden met de manieren hoe ik geholpen ben. De woorden zoals professioneel, zorgvuldig, consequent zijn zijn heel passend aan de werkwijze van Green Claim medewerkers, waarvoor grote dank en respect.

Heel goede service !

Top,Top top. Echt super service. Ik ben heel tevreden hoe deze mensen zich hebben ingezet voor mij. Een echte aanrader

First I tried to get my money through Royal Air Maroc myself. Not only my flight was cancelled, but they let me stay in the AirPort overnight and lost my luggage. Until now its not back. Maroc Airlines never responded to my claim, I phoned and mailed them several times. Through Greenclaim I got my money. Alone I would not have been succesfull.

Alles werd snel geregeld, nogmaals bedankt!

Hi guys my 2018 started very good. It was like lotterie. You are trustful and very honest in your advices. Great job and i will travel with your companies ofcourse

Buiten het aanleveren van de kastickets die we bijgehouden hadden om de extra gemaakte kosten te recupereren en tekst en uitleg gegeven hoe de vertraging en missen van aansluiting onze reis heeft beïnvloed hebben wij ook geen enkel actie moeten nemen. Dat Green Claim kosten inhoud op het bedrag was duidelijk gecommuniceerd. Top Service. Meer kan ik er niet van zeggen.

Ze verdienen wel wat aan je maar je hebt er totaal geen werk van. Eerst zelf de claim geprobeerd te bemachtigen. Dit lukte niet! Binnen een week was het door Green Claim wel geregeld en hebben we toch een groot deel van de vliegkosten terug!


De beste service

Claim ook uw compensatie: gemakkelijk, snel en op maat gemaakt


Direct hulp

Over Green Claim

563.267 GEBRUIKERS GINGEN U VOOR
563.267 GEBRUIKERS GINGEN U VOOR
BESCHIKBAAR IN 8 TALEN
BESCHIKBAAR IN 8 TALEN
GEMIDDELDE SCHADEVERGOEDING €943
GEMIDDELDE SCHADEVERGOEDING €943
HOOGST UITGEKEERDE BEDRAG VOOR ÉÉN CLAIM €15.200
HOOGST UITGEKEERDE BEDRAG VOOR ÉÉN CLAIM €15.200
ZAKEN TEGEN RUIM 100 AIRLINES
ZAKEN TEGEN RUIM 100 AIRLINES
SERVICE: 
9.2 uit 10
SERVICE: 9.2 uit 10

De service van Vlucht-Vertraagd.nl


Controle rechtsgeldigheid

Accurate vluchtgegevens

Weergegevens check

Opstellen brieven

Hulp & ondersteuning

Meerdere passagiers

Ervaren juridisch team

Gerechtelijk traject

Geen succes, geen kosten

Claim nu ook compensatie, dien een claim bij ons in!


Controleer hier of u recht heeft