Vlucht vertraagd of geannuleerd? Claim compensatie!

Ontvang tot € 600,- per persoon voor uw vertraagde, geannuleerde en overboekte vlucht.

Vertraging Kreta door stiptheidsacties Griekenland

Heeft u een vertraging opggelopen op een vlucht van of naar Griekenland ga dan na of u recht heeft op een vergoeding. Door stakingen zijn er met regelmaat vertragingen op vluchten van en naar Griekenland. Niet in ieder geval heeft u recht op vergoeding. Hieronder een voorbeeld over een vertraging op een vlucht naar Kreta.

 • Vlucht: Amsterdam- Schiphol Airport naar Diagoras Airport, Kreta Griekenland
 • Luchtvaartmaatschappij: Transavia
 • Afstand: 2.541,39 km
 • Vertraging vlucht: ruim 6 uur vertraging
 • Aantal passagiers: 1
 • Compensatie: € 400,- 

Vertraging vlucht Kreta door stiptheidsacties Griekenland

"Van 06.00 uur (boardingtime) tot 12.45 heb ik in het vliegtuig moeten zitten wachten voor vertrek (totaal dus ruim 6 uur!). Ons werd medegedeeld dat we geen toestemming van Brussel kregen om naar Rhodos te vliegen, (ook niet via andere routes) i.v.m. stiptheidsacties van de luchtverkeersleiding aldaar. Een (1) verfrissing en pakketje met 2 broodjes werden door Transavia aangeboden, maar waren niet voor alle passagiers aanwezig. Van KLM kregen we geen toestemming het vliegtuig te verlaten: geen ophaalbus aanwezig en geen (veilige?) ontvangstruimte."

Recht op vergoeding voor deze vlucht naar Kreta?

Nee, in principe heeft u in geval van staking van grondpersoneel geen recht op een vergoeding. De luchtvaartmaatschappij kan hier geen invloed op uitoefenen en wordt dus gezien als een buitengewone omstandigheid. Echter sommige rechters vinden dat als een luchtvaartmaatschappij ver van te voren op de hoogte was van de staking dat ze dan eerder actie hadden kunnen ondernemen. Ook het Europees hof is deze mening toegedaan. 
Wordt u de instap geweigerd als gevolg van een staking die eerder heeft plaatsgevonden en invloed heeft gehad op uw vluchtschema dan heeft u volgens het Europees hof recht op een vergoeding. De uitspraak over instapweigering geeft hier meer informatie over. 

Kunnen wij iets voor u doen

In dit geval kunnen we niets voor u doen. Als uw vertraging ontstaat door buitengewone omstandigheden dan valt dat buiten de wet. Alleen op basis van de wet kunnen we zorgen dat u een vergoeding krijgt bij vertraging. 

Ieder geval is uniek en behandelen wij als uniek. Wilt u weten of uw vluchtvertraging recht geeft op een vergoeding ga dan naar check vertraging vlucht en wij geven het antwoord. Vervolgens kunnen we ook zorgen dat u dat geld daadwerkelijk krijgt van de luchtvaartmaatschappij. We helpen u graag.

+31 20 261 67 61
Wij zijn telefonisch bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 12:00 en van 14:00 tot 17:00.

Onze service

  2151 Ervaringen van klanten
 • Direct gratis uw vlucht checken
 • Vandaag ingediend, morgen hulp
 • 98% van de rechtszaken gewonnen
 • Goed beoordeeld: 9.4 uit 10
 • Geen administratiekosten
 • Alleen betalen bij succes
 • Online support

Laat mij weten of ik in aanmerking kom voor compensatie

Green Claim in het nieuws


Financieel Dagblad
De Telegraaf
Kanniewaarzijn
Trouw
Algemeen Dagblad
Het Parool
BNR
Kassa
De Volkskrant
Hart van Nederland
Metro
NRC Next

Ervaringen van klanten

Bekijk alle ervaringen van klanten

Received compensation of flight delay 600 euro after GreenClaim commission. It took some time but in the end positive result. Very convenient service! Good luck!:)

Betrouwbaar en goed geregeld

Green Claim is a professional service provider and helped us win our case!

In december 2016 een enorme vertraging gehad naar Amerika. Green Claim ingeschakeld om stappen te ondernemen. Nu ruim een jaar later toch uiteindelijk onze claim ontvangen, dankzij het werk wat Green Claim voor ons verricht heeft. Alle complimenten naar Green Claim!!!

Zie vorige personen. Mooi hoe je het digitale dossier kunt aanvullen en/of raadplegen!

Een vlucht van Tuifly werd 24 u uitgesteld en via Green Claim hebben wij een compensatie teruggekregen van 1200 euro - 380 euro (kosten). Een correcte en snelle afhandeling

I'm really thankful to Green Claim, my claim was handled professional and I'm impressed how clear and easy the communication was as well as their website. Thanks to them getting my compensation was a stress free process.

Prima service geleverd. Netjes mijn geld teruggekregen. Dank!

I did not expect at all to get money back from that flight. But surprisingly I got an email with instructuions how to do it. As I thought it would no apply in this case, I ignored it. Then I got another email! I thought: Why not then? And I filled in all the papers and guess what? Money coming my way! Nice surprise and it covers part of my next flight! Thank you for insisting!

Vliegtickets claimservice communiceerde goed de stand van zaken over de claim die er was na annulering en vertraging van de vlucht die wij maakten! Ze hebben er voor moeten strijden, maar de claim is gehonoreerd! Hier is recht gedaan! Hartelijk Bedankt!

Hun aanpak is zeer duidelijk en ze houden je ook voldoende op de hoogte. Zelf hoe je eigenlijk niet veel te doen. Er worden geen extra kosten in rekening gebracht bij succes of verlies. Enkel nemen ze natuurlijk hun deel van het werk af van jou bedrag. Daarnaast mag je ze ook steeds mailen of bellen en helpen ze je zeer beleefd en vriendelijk verder. Zeer tevreden hierover en ze doen veel moeite voor jou en jij hoeft enkel wat geduld op te brengen.

Keurige en snelle succesvolle afhandeling. Wij werden ook tussentijds netjes geïnformeerd. Top !!!!

Ik ben zeer tevreden met de manieren hoe ik geholpen ben. De woorden zoals professioneel, zorgvuldig, consequent zijn zijn heel passend aan de werkwijze van Green Claim medewerkers, waarvoor grote dank en respect.

Heel goede service !

Top,Top top. Echt super service. Ik ben heel tevreden hoe deze mensen zich hebben ingezet voor mij. Een echte aanrader

First I tried to get my money through Royal Air Maroc myself. Not only my flight was cancelled, but they let me stay in the AirPort overnight and lost my luggage. Until now its not back. Maroc Airlines never responded to my claim, I phoned and mailed them several times. Through Greenclaim I got my money. Alone I would not have been succesfull.

Alles werd snel geregeld, nogmaals bedankt!

Hi guys my 2018 started very good. It was like lotterie. You are trustful and very honest in your advices. Great job and i will travel with your companies ofcourse

Buiten het aanleveren van de kastickets die we bijgehouden hadden om de extra gemaakte kosten te recupereren en tekst en uitleg gegeven hoe de vertraging en missen van aansluiting onze reis heeft beïnvloed hebben wij ook geen enkel actie moeten nemen. Dat Green Claim kosten inhoud op het bedrag was duidelijk gecommuniceerd. Top Service. Meer kan ik er niet van zeggen.

Ze verdienen wel wat aan je maar je hebt er totaal geen werk van. Eerst zelf de claim geprobeerd te bemachtigen. Dit lukte niet! Binnen een week was het door Green Claim wel geregeld en hebben we toch een groot deel van de vliegkosten terug!


De beste service

Claim ook uw compensatie: gemakkelijk, snel en op maat gemaakt


Direct hulp

Over Green Claim

563.267 GEBRUIKERS GINGEN U VOOR
563.267 GEBRUIKERS GINGEN U VOOR
BESCHIKBAAR IN 8 TALEN
BESCHIKBAAR IN 8 TALEN
GEMIDDELDE SCHADEVERGOEDING €943
GEMIDDELDE SCHADEVERGOEDING €943
HOOGST UITGEKEERDE BEDRAG VOOR ÉÉN CLAIM €15.200
HOOGST UITGEKEERDE BEDRAG VOOR ÉÉN CLAIM €15.200
ZAKEN TEGEN RUIM 100 AIRLINES
ZAKEN TEGEN RUIM 100 AIRLINES
SERVICE: 
9.2 uit 10
SERVICE: 9.2 uit 10

De service van Vlucht-Vertraagd.nl


Controle rechtsgeldigheid

Accurate vluchtgegevens

Weergegevens check

Opstellen brieven

Hulp & ondersteuning

Meerdere passagiers

Ervaren juridisch team

Gerechtelijk traject

Geen succes, geen kosten

Claim nu ook compensatie, dien een claim bij ons in!


Controleer hier of u recht heeft